Steun Stichting Sailing Kids

Letterlijk een steentje bijdragen aan een goed doel: Sailing Kids

Deelnemers aan het European Championship Stone Skimming, kunnen letterlijk een steentje bijdragen aan de werkzaamheden van de stichting Sailing Kids. Deze stichting organiseert zeilvakanties voor kinderen en jong volwassenen met een ernstige en/of chronische ziekte. Een week lang even geen patiënt zijn, maar met leeftijdsgenootjes genieten van zon, wind en water. Samen sportief bezig zijn, de zeilen hijsen, lachen en nieuwe energie opdoen! Kijk voor meer informatie op www.sailingkids.eu.

Koop een unieke ‘Skimming Pouch’ met 10 trainingsstenen en steun Sailing Kids*

Oefening baart kunst. Daarom kun je extra stenen kopen om ‘proef’ te gooien. Voor € 5,- ontvang je 10 keramische stenen in een unieke ‘Skimming Pouch’: een hippe tas van gerecycled zeildoek, op maat gemaakt voor het European Championship Stone Skimming . De opbrengst van deze ‘Skimming Pouches’ komt ten goede aan het geweldige werk van Sailing Kids. * leverbaar zo lang de voorraad strekt.

De juiste skimsteen

Skimmen, keilen of steentje scheren doe je het beste met een platte steen, die lekker in de hand ligt. Niet te groot, niet te klein. Niet te licht en niet te zwaar.

Lees verder »

Steun Stichting Sailing Kids

Deelnemers aan het European Championship Stone Skimming , kunnen letterlijk een steentje bijdragen aan de werkzaamheden van de stichting Sailing Kids. Deze stichting organiseert zeilvakanties voor kinderen en jong volwassenen met een ernstige en/of chronische ziekte.

Lees verder »

Kosten

Meedoen aan het Ek Stoneskimming Goeree-Overflakkee kost slechts €5,-.

Lees verder »

De regels

Bij het EK Stoneskimming gaat het vooral om de fun. Toch ontkomen we er niet aan om een aantal regels te hanteren. Europees Kampioen wordt je immers niet zomaar…

Lees verder »