Kosten

Inschrijfgeld
Meedoen aan het European Championship Stoneskimming Goeree-Overflakkee op zaterdag 24 oktober kost slechts €5,-.  Hiervoor ontvang je drie originele ‘Easdale slates ’ die je meteen kunt gebruiken om een officiële gooi naar de Europese titel te doen.

 

Unieke skimming pouch met 10 trainingsstenen
Oefening baart kunst, dus uiteraard kun je ook extra stenen kopen om ‘proef’ te gooien. Voor € 10,- ontvang je twintig originele Easdale slates én een unieke ‘Skimming Pouch’: ,op maat gemaakt voor het European Championship Stone Skimming . De opbrengst van deze ‘Skimming Pouches’ komt ten goede aan het geweldige werk van Sailing Kids.

 

Losse stenen
Ben je na tien werpbeurten nog niet uitgeoefend? Dan kun je op vertoon van je Skimming Pouch losse stenen kopen voor € 0,50 per stuk.  Je kunt ook je eigen oefenstenen meenemen. Dit moeten natuurlijke stenen zijn of geproduceerde stenen van beton, keramiek of glas.

De juiste skimsteen

Skimmen, keilen of steentje scheren doe je het beste met een platte steen, die lekker in de hand ligt. Niet te groot, niet te klein. Niet te licht en niet te zwaar.

Lees verder »

Steun Stichting Sailing Kids

Deelnemers aan het European Championship Stone Skimming , kunnen letterlijk een steentje bijdragen aan de werkzaamheden van de stichting Sailing Kids. Deze stichting organiseert zeilvakanties voor kinderen en jong volwassenen met een ernstige en/of chronische ziekte.

Lees verder »

Kosten

Meedoen aan het Ek Stoneskimming Goeree-Overflakkee kost slechts €5,-.

Lees verder »

De regels

Bij het EK Stoneskimming gaat het vooral om de fun. Toch ontkomen we er niet aan om een aantal regels te hanteren. Europees Kampioen wordt je immers niet zomaar…

Lees verder »